31 Temmuz 2011 Pazar

gresta ekmeği

Bu ekmeğin tadı herşeyin üstünde... Özlem'le 'eskiden ekmeği nasıl pişirirdi bizimkiler' muhabbeti icraata dönüşüverdi birden. 15 yıldır kullanılmamış gresta taşı getirildi evden. Dışarıda ateş yakıldı ve taş ısıtıldı. Isınan taşın altına ve üstüne sıcak közler yerleştirildi. 40 dakika sonra kokular gelmeye başladı. İlk deneme güzel... Cesaretlendirdi bizi. Bugün tekrar yapıyoruz :)

2 Temmuz 2011 Cumartesi

MOYY EKİP






İşte moyyminiotel ekibi ve beklenen fotograflar... İstanbul'dan gelen fotoğrafçı arkadaşımız Kerim bizi ekip olarak fotoğraflamak istedi. E tabii bizde kıramadık kendisini:)Kendisi şahane yemek fotoları çeker bu arada. www.kerimayhanyanik.com